S’obri el termini d’inscripció per a la IV Mostra Audiovisual del Campus de Gandia

Gandia, 16/01/2010
El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València obri des del 18 de gener al 18 de febrer el termini d’inscripció per a la IV Mostra Audiovisual. L’objectiu del certamen, organitzat per estudiants de Comunicació Audiovisual del centre i professorat de la titulació és reconèixer l’esforç, la originalitat i el talent dels participants així com donar a conèixer el treball realitzat pels estudiants de la UPV en Gandia. La informació es pot ampliar en el blog: http://ivmostracampusdegandia.blogspot.com/  i les xarxes socials de Facebook y Tuenti.

La IV Mostra Audiovisual està oberta a tots aquells membres de la comunitat universitària del Campus de Gandia que cursen Comunicació Audiovisual, Enginyeria Tècnica en Telecomunicació, especialitat so i imatge o Màster en Postproducció Digital. Tots ells poden presentar una obra per secció que no haja sigut presentada en anterioritat a aquest certamen. En total es conta amb 11 categories: aplicació interactiva, disseny gràfic, fotografia, videoart, videoclip, animació, spot, reportatge/documental, curtmetratge de ficció, programa de ràdio i videojoc.

La inscripció s’ha de realitzar presentant la documentació especificada en les bases en Informació del Edifici A del Campus de Gandia. Esta consta de la fixa d’inscripció i una copia de l’obra en DVD o CD en els diferents formats que estan especificats a les bases i que depenen de cada categoria. Per a qualsevol dubte els participants poden contactar amb l’organització en el següent correu electrònic: [email protected]

A dia de hui, la Mostra és l’únic certamen d’aquest tipus que es dona cita en el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de Valencia i en una ciutat amb un gran pes cultural com és la capital de la Safor. El festival conclourà amb una gala el proper 10 de març on es farà entrega dels premis i es projectaran les obres guanyadores. La gala serà retransmesa en directe per Gandia Televisió.

Print Friendly, PDF & Email
Share