Tàdem presenta “Un conte de cigonyes”, d’Antonio Ventur i Leticia Ruifernández i “L’Aventura de Kiko, d’Irene Blasco

41 FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA: DIMENGE 2 DE MAIG

València, 02/05/2010

Aquest matí s’han presentat les últimes novetats il·lustrades de l’editorial Tàndem: Un conte de cigonyes, d’Antonio Ventura i Leticia Ruifernández i L’aventura de Kiko, d’Irene Blasco. En l’acte han participat els autors i l’editora de Tàndem, Rosa Serrano.

Un conte de cigonyes és l’últim llibre d’Antonio Ventura —escriptor i editor—, autor del text, i de Leticia Ruifernández, responsable de les il·lustracions: una història senzilla, molt il·lustrada, poètica i amb aires orientals, —tant pel format vertical com per les aquarel·les de Ruifernández— que tracta un instant molt peculiar de la vida de les cigonyes, quan els pares els revelen que no són elles les que porten els bebés de París.

Irene Blasco és l’autora del text i les il·lustracions de L’aventura de Kiko, un conte d’estructura tradicional i final feliç on un pollastret ha d’utilitzar tot el seu ingeni per a enganyar el gat que vol menjar-se l’ouet del qual naixerà el seu germanet: la mare ha deixat Kiko a càrrec de l’ouet i ell vol estar a l’altura de la tasca encarregada. Expressivitat, color i aventures en l’àlbum d’Irene Blasco.

A més, Tàndem ha publicat també recentment l’últim títol de la sèrie La Rateta Marieta, de Fina Masgrau i Lourdes Bellver: a Marieta es vesteix la protagonista aprén a vestir-se, una de les destreses socials pròpies de l’edat dels lectors d’aquesta exitosa col·lecció.

Recentment la il·lustradora alemanya Jutta Bauer ha rebut el prestigiós Premi Andersen 2010: Tàndem conta en el seu catàleg amb l’obra Per què vivim als afores de la ciutat, amb text de Peter Stamm i il·lustracions de Bauer.

En la web www.firallibre.com puede consultarse toda la información actualizada sobre el programa, las firmas y las actividades para niños y adultos.

Print Friendly, PDF & Email
Share