Bromera et porta la Fira del Llibre a casa

València, 20/04/2010

Hui comença la 41 Fira del Llibre de València i Bromera, un any més, ha preparat un programa molt atractiu amb la signatura d’una vintena d’autors, animacions lectores, presentacions de novetats, converses amb autors i taules redones. A més, enguany l’editorial proposa una novetat, i és que tots aquells que no puguen acostar-se als Jardins de Vivers entre el 20 d’abril i el 2 de maig podran comprar els seus llibres dedicats a través de www.bromera.com. El procés és molt senzill: només s’ha d’adquirir el llibre a través de la pàgina web de l’editorial i –si l’autor és un dels que signen a la Fira del Llibre de València o a Barcelona el dia de Sant Jordi–, sol·licitar l’exemplar dedicat a l’a/e [email protected]

Tot i aquesta novetat de «signatures a distància», la millor manera de gaudir de la Fira del Llibre és amb el contacte directe amb els autors que signaran les seues obres a les casetes 6, 7, 8 i 9 de la llibreria Xúquer. A més, els lectors que passen durant aquests dies pels Jardins de Vivers tindran també al seu abast novetats tan importants com La bèstia del cor i L’home és un gran faisà en el món, de la Premi Nobel Herta Müller; Les portes del paradís, de Yiyun Li; Els amants, de John Connolly, El rellotge mecànic, de Philip Pullman, o Qui és el de la foto?, de Maria Carme Roca, obra guanyadora del Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil.

Entre les activitats que Bromera organitza aquest primer cap de setmana trobem la presentació i animació lectora sobre Bernat, un científic enamorat (Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre), a càrrec de l’autor, Pep Castellano, el dissabte 24 d’abril. La ciència també hi tindrà lloc, amb la presentació dels llibres Una revolució en miniatura, d’Amador Menéndez (Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General) i La evolución: de Darwin al genoma (publicat a Bromera com L’evolució: de Darwin al genoma), de Fernando González. Aquesta activitat, que presenta Fernando Sapiña, està organitzada en col·laboració amb la Universitat de València.

Aquells visitants que passen per les casetes de l’editorial entre el divendres 23 d’abril i el diumenge 25 d’abril, podran endur-se a casa signades les novetats d’escriptors com Isabel-Clara Simó –autora d’Homes–, Xavi Sarrià –autor d’Històries del paradís–, Josep Lozano –autor d’Ofidi–, Pepa Guardiola –autora d’El desordre de les dames (Premi Enric Valor de Novel·la)–, Antoni Prats –autor de La joia (Premi de Poesia Ibn Jafadja) i L’esfinx (Premi Alfons el Mangànim València de Poesia)–, Ramon Guillem –autor d’Abisme i ocell (Premi de Poesia Vicent Andrés Estellés– i Abelard Saragossà –autor d’El valencià de Bernat i Baldoví (Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta). Els més menuts podran conéixer els autors dels seus llibres favorits, entre els quals de ben segur que es troben Pep Castellano, Teresa Broseta, Enric Llucho Fina Girbés.
Els actes continuaran el segon cap de setmana de la fira, amb la taula redona sobre llibres de viatges en què participarà Toni Mollà–autor de Més enllà de San Francisco–, que tindrà lloc el dijous 29 d’abril; la conversa sobre Homes, entre l’autora, Isabel-Clara Simó, l’escriptor Vicent Borràsi Joan Carles Girbés, director de publicacions de Bromera, el dissabte, 1 de maig; i la presentació i animació lectora sobre La selva en vers, a càrrec de Maria Dolors Pelliceri Paco Giménez–autora i il·lustrador de l’obra–, i que comptarà amb l’actuació del grup de folkTrescant, el diumenge 2 de maig. A més, del 30 d’abril al 2 de maig visitaran la caseta de Bromera Pasqual Alapont, Francesc Bodí, Lourdes Boïgues, Vicent Borràs, Dídac Botella, Eduard Costa, Josep Fuster, Llorenç Giménez, Ramon Guillem, Toni Mollà, Maria Dolors Pellicer, Vicent Penya, Joan Pons, Xavi Sarriài Isabel-Clara Simó.

Print Friendly, PDF & Email
Share