Isabel-Clara Simó signa Homes a la Fira del Llibre diumenge

València, 24/04/2010

Sembla que el sol ens acompanyarà aquest primer cap de setmana de la Fira del Llibre, que Bromera, com tots els anys, ompli de signatures i d’activitats. Els visitants de la Fira poden trobar totes les novetats de l’editorial i la major part dels nostres autors a les casetes 6, 7, 8 i 9 de la llibreria Xúquer.

L’escriptora Isabel-Clara Simó signarà el diumenge 25 d’abril durant tot el dia exemplars del seu últim títol, Homes, que s’ha convertit en tot un èxit aquesta primavera, amb sis edicions en només mes i mig. En aquest recull de relats, l’autora de Dones despulla l’univers masculí amb una bona dosi d’ironia i bon humor, però també amb tendresa i comprensió.

El dissabte 24 d’abril, Pep Castellano, autor de Bernat, un científic enamorat –Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre– presentarà el seu llibre mitjançant una animació lectora que tindrà lloc a les 11 h a l’Espai d’Activitats 2. Protagonitzat per una xiqueta que juga molt bé al futbol, aquest llibre és un còctel d’embolics divertits, una història esbojarrada com una poció màgica capaç de fer-nos viure la vida a tot color.

A més de Pep Castellano, que signarà Bernat, un científic enamorat a partir de les 12.30 h, el dissabte 24 d’abril, de matí, Xavi Sarrià signarà Històries del Paradís i Josep Lozano, Ofidi, mentre que a la vesprada Pepa Guardiola signarà El desordre de les dames –Premi Enric Valor de Novel·la– i Teresa Broseta, No puges a l’andana –Premi de Teatre Infantil Xaro Vidal-Ciutat de Carcaixent–. El diumenge 25 d’abril, Isabel-Clara Simó signarà Homes i Dones durant tot el dia, i a la vesprada l’acompanyaran Enric Lluch, que signarà Pell d’escata, i Fina Girbés, que signarà Poemes de butxaca.

Cal destacar també que enguany l’editorial proposa una novetat, i és que tots aquells que no puguen acostar-se als Jardins de Vivers entre el 20 d’abril i el 2 de maig podran comprar els seus llibres dedicats a través de www.bromera.com. El procés és molt senzill: només s’ha d’adquirir el llibre a la pàgina web de l’editorial i –si l’autor és un dels que signen a la Fira del Llibre de València o a Barcelona el dia de Sant Jordi– sol·licitar l’exemplar dedicat a l’a/e [email protected]

Tot i aquesta novetat de signatures a distància, la millor manera de gaudir de la Fira del Llibre és amb el contacte directe dels autors que signaran les seues obres a la caseta de Bromera. A més, els lectors que passen durant aquests dies pels Jardins de Vivers tindran també a l’abast novetats tan importants com La bèstia del cor i L’home és un gran faisà en el món, de la Premi Nobel Herta Müller; Les portes del paradís, de Yiyun Li; Els amants, de John Connolly; El rellotge mecànic, de Philip Pullman, o Qui és el de la foto?, de Maria Carme Roca, obra guanyadora del Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil.

El pròxim cap de setmana, Bromera organitzarà l’animació-presentació de La selva en vers, de Maria Dolors Pellicer i Paco Giménez i la conversa sobre Homes, d’Isabel-Clara Simó, que tornarà a visitar la Fira del Llibre de València. A més, visitaran la caseta de Bromera Pasqual Alapont, Francesc Bodí, Lourdes Boïgues, Vicent Borràs, Dídac Botella, Eduard Costa, Josep Fuster, Llorenç Giménez, Ramon Guillem, Toni Mollà, Vicent Penya, Joan Pons i Xavi Sarrià.

Print Friendly, PDF & Email
Share